h-06.png

Основни подаци о ЈКП „Водовод - Крушевац”

  • Назив: ЈКП "Водовод-Крушевац" Крушевац
  • Адреса: Душанова бр.46, 37000 Крушевац, Србија
  • Телефон/фаx: + 381 (0)37 415 301; + 381 (0)37 415-314
  • e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
  • web site: www.vodovodks.rs
  • Матични број: 07145837
  • Шифра делатности: 3600
  • ПИБ: 100474808
  • Број запослених: 333

МИСИЈА И ВИЗИЈА ПРЕДУЗЕЋА

Мисија

Јасна оријентација ка крајњем кориснику кроз пружање квалитетне услуге дистрибуције воде за пиће која ће задовољити квалитетом, квантитетом и здравственом исправношћу, третманом одвођења и пречишћавања отпадних вода према највишим стандардима заштите животне средине, као и одговорно и савесно извршавање свих послова поверених од Оснивача, уз континуирано унапређење услуга у складу са системом квалитета, законском регулативом Републике Србије и потребама корисника и локалне заједнице.

Задовољство корисника услуга је доказ квалитетних услуга, услов нашег пословног успеха и разлог нашег постојања. Успех предузећа је и лични успех запослених који својом стручном оспособљеношћу и својим деловањем доприносе одличном квалитету услуга и самог процеса рада, уз заштиту на раду и безбедну радну средину у складу са законском регулативом.

Потпуна отвореност ка јавности, редовно и континуирано обавештавање о свим активностима предузећа и пружање сервисних информација у циљу постизања потпуне информисаности корисника.

Визија

ЈКП „Водовод - Крушевац“ је савремено и успешно предузеће, узор и лидер у области водоснабдевања у региону.

Препознајемо потребе наших корисника и нудимо им висококвалитетну услугу у снабдевању водом за пиће, одвођењу и пречишћавању отпадних вода.

Стручно оспособљени кадар савесно и одговорно, у складу са највишим професионалним стандардима, обавља своје послове поштујући прописе и рокове, при том изграђујући односе поверења са корисницима. Кориснику су лако доступне све сервисне информације и информације о активностима и пословању предузећа. Системски и плански се спроводи стабилан развој предузећа уз сталну имплементацију нових идеја и техничких иновација. Уз сталну сарадњу са Оснивачем реализују се инвестиције у циљу што квалитетнијег живота локалне заједнице и стварање најбољих услова за привлачење инвестиција.

Поштујући законску регулативу штитимо животну средину бринући о квалитету живота у заједници у којој послујемо и активно радимо на ширењу свести о значају заштите животне средине.

Изградњом Постројења за пречишћавање отпадних вода у Крушевцу остварено је побољшање пружања услуга грађанима у области заштите животне средине усклађене са законодавством ЕУ. Уз континуирано унапређење услуга у складу са системом квалитета, третман одвођења и пречишћавања отпадних вода је према највишим стандардима заштите животне средине усклађен са законском регулативом Републике Србије и потребама корисника. Заштита и очување животне средине, смањење лошег утицаја на здравље људи су основни циљеви настанка пројекта „Постројење за пречишћавање отпадних вода града“ Крушевца.

Овим активностима ЈКП „Водовод-Крушевац“ оправдава своју лидерску позицију тиме што је постао регионални центар за водоснабдевање и пречишћавање отпадних вода Расинског округа.  

Екологија и еколошка свест постају нови дух времена, а потреба за чистом водом све већа. Новцем не можемо купити здравље, зато екологија нема цену.

Одговорно сви за чисте воде, јер су воде добра од општег интереса.

 fontana nova

Трг Фонтана, Крушевац / Square Fountain, Krusevac      


         

Пратите нас

Facebook

Instagram

Youtube

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: info@vodovodks.co.rs 

Електронски информатор о раду органа јавне власти