h-04.png

АКТУЕЛНИ РАДОВИ У ВАРШАВСКОЈ И РАНКЕОВОЈ УЛИЦИ: РЕКОНСТРУКЦИJA ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У ТОКУ

Након успешно завршених радова на реконструкцији водоводне мреже у улицама Сликара Миловановића, Ђорђа Ћурчије и Расинске, ЈКП "Водовод – Крушевац" наставља своје инвестиционе активности на другим локацијама. Тренутно се изводе завршни радови на реконструкцији водоводне мреже у Варшавској улици, а паралелно су почели и радови у Ранкеовој.

Ови радови обухватају замену старих дотрајалих цементно-азбестних водоводних цеви новим полиетиленским дужине око 390 метара у Варшавској где је израђено 36 нових прикључака за кућна домаћинства и једна нова шахта. У Ранкеовој улици започети радови у дужини од 430 метара обухватају, такође, замену дотрајалих цементно-азбестних водоводних цеви, израду 53 кућних прикључака и изградњу нове шахте.

Varsavska ulica septembar 1   Varsavska ulica septembar 2

Ова инфраструктурни радови су само једни у низу планираних инвестиционих активности које се финансирају заједно од стране Града Крушевца и Водовода Крушевац, а за које је опредељено 4.740.000, 00 динара за Варшавску улицу и 5.520.000,00 динара за Ранкеову.

По завршетку радова на овим локацијама, ЈКП "Водовод – Крушевац" истим интензитетом наставља на пројектима улагања у водоводну инфраструктуру у другим деловима града. Следеће локације укључују радове на водоводној мрежи у улици Филипа Вишњића у Лазарици, као и изградњу потпуно нове канализације и црпне станице у улици Милана Ракића у Јасици. Такође, у почетној фази су и радови у Поп Љубиној улици у Насељу Шумице.

Ови радови представљају само део инвестиционог плана ЈКП "Водовод – Крушевац" за ову годину. Укупно 120 милиона динара је опредељено за унапређење водоводне и канализационе инфраструктуре у граду и приградском подручју и 80 милиона динара за изградњу сеоских водовода. Уз активности које се реализују у граду, ЈКП „Водовод – Крушевац“ наставља са интензивним радом на изградњи водоводних система за групацију подјастребачких сеоских насеља Дворане, Петина и Пољаци, за прекомаравска насеља Љубава, Лазаревац и Коморане, као и наставак започетих радова на систему Јошје, Ђунис и Каоник.

Varsavska ulica septembar 3 Varsavska ulica septembar 4 Varsavska ulica septembar 5

Пратите нас

Facebook

Instagram

Youtube

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: info@vodovodks.co.rs 

Електронски информатор о раду органа јавне власти