h-05.png

Обавештење корисницима: Услуга доставе рачуна путем емаил-а

Поштовани корисници ЈКП „Водовод – Крушевац“,

Желимо да вам представимо могућност доставе рачуна за воду путем електронске поште. Ова услуга омогућава вам да добијете свој рачун брзо, једноставно и еколошки прихватљиво, без потребе за чекањем поште или одласком у Водовод. Пријавом за доставу рачуна путем маил-а, ваши рачуни ће стизати директно у вашу електронску пошту, а ви их можете прегледати и платити на време.

 

За физичка лица, на нашем сајту постоји форма за пријаву коју можете лако попунити и послати. Овај начин доставе рачуна је еколошки прихватљивији од традиционалног начина, јер електронска достава смањује потрошњу папира и тиме доприноси очувању заштите животне средине, укључујући смањење сече дрвећа и очување постојећих шума.

Такође, желимо да нагласимо да ова услуга није доступна само за физичка лица, већ и за правна. Уколико сте правно лице, такође се можете пријавити за доставу рачуна путем електронске поште. На нашој wеб страници www.vodovodks.co.rs пронаћи ћете одговарајући образац за пријаву, а након што га попуните, оверите печатом и пошаљете, ваши рачуни ће стизати директно на жељену е-маил адресу.

Да бисте се пријавили за ову услугу, молимо вас да посетите нашу wеб страницу:

Све што је потребно је да нам доставите своју е-маил адресу, а ми ћемо се побринути да ваши рачуни убудуће стижу путем е-поште.

Придружите се многобројним корисницима који су већ искористили ову прилику и уживајте у предностима брзе, једноставне и еколошки прихватљиве доставе рачуна за водуи будите они који воде рачуна о заштити животне средине.

Vodovodznak

Пратите нас

Facebook

Instagram

Youtube

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: info@vodovodks.co.rs 

Електронски информатор о раду органа јавне власти