h-04.png

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА КОРИСНИКЕ ОПШТИНЕ ЋИЋЕВАЦ - УСПЕШНО САНИРАН КВАР НА МАГИСТРАЛНОМ ЦЕВОВОДУ Ø600

Услед хаварије на магистралном цевоводу Ø600 која се десила дана 25.01.2023.године у реону атара Маскаре без воде су остали корисници на територији општине Ћићевац. Након извршене дефектаже – утврђивања врсте квара, екипе одржавања ЈКП „Водовод – Крушевац“ у сарадњи са предузећем „Телекомуникација Блаце“ су приступиле санацији хаварије.

Екипе на терену су уложиле максималне напоре током јучерашњег дана до касних вечерњих сати како би се овај квар санирао у што краћем временском периоду и корисници добили воду. Радови на санацији хаварије успешно су завршени 25.01.2023.године у касним вечерњим сатима, а око поноћи је и пуштена вода у систем ка општини Ћићевац.

Након санације квара и пуштања воде у систем, дана 26.01.2023.године водоснабдевање је поново успостављено у свим местима која су остала без воде током јучерашњег дана, што значи да ЈКП „Водовод – Крушевац“ наставља са нормалном испоруком воде за све кориснике на територији општине Ћићевац.

Све време прекида водоснабдевања кориснике на територији општине Ћићевац ЈКП „Водовод-Крушевац“ је снабдевао водом за пиће путем статичних цистерни на датим локацијама по плану и договору са ЈКСП „Развитак“ Ћићевац.

Vodovodznak

Пратите нас

Facebook

Instagram

Youtube

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: info@vodovodks.co.rs 

Електронски информатор о раду органа јавне власти