h-03.png

У ТОКУ ГЕОДЕТСКА СНИМАЊА ЗА ИЗРАДУ ПРОЈЕКТА КАНАЛИЗАЦИЈЕ У НАСЕЉЕНОМ МЕСТУ ПЕПЕЉЕВАЦ

Месна заједница Пепељевац у сарадњи са Водоводом Крушевац је договорила низ активности које претходе изградњи комплетне канализационе мреже за ово место.

 

Тим поводом испред Месне заједнице Пепељевац обратили су се медијима председница МЗ Пепељевац Аница Данчевска и Ненад Митровић.

Pepeljevac 1   Pepeljevac 2

„Ово је заиста значајно за Пепељевац, зато што 2.200 житеља Пепељевца чекају да буду прикључени на канализациону мрежу дуги низ година. Договорено је да се током ове године отпочне са израдом техничке документације за добијање грађевинске дозволе, која је неопходна за изградњу потпуно нове канализације. Водовод је већ организовао геодетска снимања терена која су у току и која су неопходна за израду пројеката. Месна заједница и мештани прикупили су и још прикупљају средства за израду пројекта канализације и тиме показују велико интересовање да се овај проблем реши, а Пепељевац постане још боље место за живот, поготово јер се налази на само 7км удаљености од града. Овим ће се приближити развијенијим селима на територији Града Крушевца“, рекла је председница МЗ Пепељевац Аница Данчевска.

Водовод учествује логистиком, снимањем терена и припреми документације за израду пројекта а касније ће, када се буду одобрила и издвојила средства од стране надлежних министарстава за радове на изградњи канализационе мреже бити и носилац целокупног посла.

Pepeljevac 3   Pepeljevac 4

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: info@vodovodks.co.rs 

Електронски информатор о раду органа јавне власти