h-05.png

Радови у Косовској улици

Због радова на реконструкцији Косовске улице у оквиру које ће бити одрађена целокупна коловозна конструкција, тротоари, атмосферска канализација као и водоводна и топловодна мрежа, ЈКП „Водовод-Крушевац“ у наредном периоду извршиће више обимнијих радова на овом потезу.

Како се прикључак за воду Опште Болнице Крушевац налази у овој улици, у протекле две недеље активно смо радили на изградњи новог водоводног прикључка за Болницу из улице Грује Капетана, одакле ће се, док трају радови у Косовској, вршити снабдевање ове здравствене установе. На овај начин успостављена је сигурност константног водоснабдевања градске Болнице и са резервоара Багдала и са резервоара Липовац.

Радови у дужини од 270 метара од Немањине до Стахињићеве улице почеће у недељу затварањем водоводне линије на раскрсници Косовске и Немањине улице, због чега ће у периоду од 9.00 до 16.00 часова без воде бити Косовска и део Немањине улице.

У периоду од понедељка до четвртка радиће се превезивање свих постојећих водоводних прикључака у деоници од Немањине до Страхињићеве улице и у преподневним сатима доћиће до прекида водоснабдевања.

Након завршених радова превезивања прикључака, почеће се са свим предвиђеним радовима на овом потезу. Радовима у Косовској улици предвиђено је да се укупна дужина постојећег азбесног цевовода од 650 метара замени дуктилним, а упоредо са њим радиће се два попречна цевовода за обезбеђивање прикључака у дужини од 1300 метара.

znak s

Пратите нас

Facebook

Instagram

Youtube

Информације

Телефон: 037 415-301
Факс: 037 415-314

Адреса: Душанова 46,
37000 Крушевац

E-mail: info@vodovodks.co.rs 

Електронски информатор о раду органа јавне власти